قانون و بی قانونی سیاسی

قانون و بی قانونی سیاسی

این وبلاگ کاملاْ شخصی است که به نظرات نویسنده در مورد مسائل فرهنگی و سیاسی می پردازد(یادداشت های یک زن خانه دار فسایی)
قانون و بی قانونی سیاسی

قانون و بی قانونی سیاسی

این وبلاگ کاملاْ شخصی است که به نظرات نویسنده در مورد مسائل فرهنگی و سیاسی می پردازد(یادداشت های یک زن خانه دار فسایی)

تغییر کلید واژه های انقلاب را جدی بگیریم

 

* غربی‌ها با سه کلیدواژه‌ی آزادی، دموکراسی، و حقوق بشر افکار عمومی را اداره می‌کردند. شرقی‌ها با دو کلیدواژه‌ی مبارزه‌ی پرولتاریا با امپریالیسم و برابری. امام خمینی پنج کلیدواژه‌ی قرآنی را در مقابل آن پنج کلیدواژه قرار دادند.

 

* اصل "امامت محوری" مهم ترین کلید واژه بود. سیستم امامت – امت حرف جهان شمول اسلامی بود که در عرصه ی سیاست احیا شد.

 

* ده سال هر کاری کردیم یک رسانه غربی پیدا شود که بگوید "امام خمینی"! نشد… همه می گفتند "آیت الله خمینی".

 

* سال ۵۹ به یکی از اساتید یهودی آلمان گفته شد " استاد چرا رسانه های شما نمی گویند امام خمینی؟ خنده ای کرد و گفت "آخر ما بعضی چیزها را متوجه شدیم" کیفش را باز کرد و یک کتاب در آورد. ترجمه ی آلمانی کتاب "ولایت فقیه" امام بود. گفت: "آقای خمینی یک تئوری جهانی دارد. وقتی ما بگوییم "امام" ایشان بین کشورهای دنیا شاخص می شود. چون کلمه "امام" قابل ترجمه نیست. ولی وقتی بگوییم"رهبر" این کلمه در فرهنگ غرب بار منفی دارد. دیگر ما ایشان را کنار استالین موسیلینی و هیتلر قرار می دهیم. کلمه "رهبر" به نفع ما و کلمه "امام" به نفع آقای خمینی است. از طرف دیگر اگر ایشان یک جایگاه دینی دارد ما به ایشان می گوییم "آیت الله"! اما "امام" بار معنوی دارد. از طرفی آن طور ایشان می شود امام امت اسلامی که مسلمان های دنیا را دور خودش جمع بکند. با این صراحت این را به من گفت.

 

* یک رسانه غربی یا شرقی را پیدا نمی کنید که گفته باشد "امام خمینی". آن موقع ما امتحان شد رسانه های غربی آیا می پذیرند ما یک آگهی بدهیم به نام "امام خمینی". می خواستیم ۶۰۰۰۰ مارک بدهیم که یک آگهی چاپ کنند… قبول نکردند!

 

* شهریور ۵۸ که در مجلس خبرگان قانون اساسی شهید بهشتی کلمه ی امامت را در قانون اساسی گذاشت ریاست آن مجلس با آقای منتظری بود. امام خمینی گفت شما نمیتوانی مجلس را اداره کنی برو کنار آقای بهشتی اداره کند. وقتی شهید بهشتی آمد اصل پنجم را مطرح کند که ولی فقیه نائب امام زمان و امام امت اسلامی است کشور ریخت به هم. بازرگان اعلام استعفای دسته جمعی دولت را کرد. امیر انتظام اعلام کرد که مجلس خبرگان قانون اساسی باید منحل گردد.. سر یک کلمه کشور ریخت به هم!

 

* "امامت محوری" – "امت گرایی" – "عدالت گستری" و دو قطبی "مستکبرین -مستضعفین" اساس تئوری امام خمینی بود.

 

* امام خمینی از دنیا رفتند. آقای هاشمی رفسنجانی آمدند ۵ روز بعد از رحلت امام خمینی در دومین خطبه ی اولین نماز جمعه ی بعد از رحلت امام راجع به ولایت فقیه دو جمله گفتند. یک: (ما نمی خواهیم بعد از رحلت امام خمینی به جانشین ایشان بگوییم "امام")!!

 

این همه دعوا داشتیم با شرق و غرب امام حاضر شد شهید بهشتی را قربانی کند برای این کلمه قانون اساسی ۵ بار روی امامت ولی فقیه تاکید کرده.. امام این را از سال ۴۸ مطرح کرده.. شما می گویی نمی خواهیم؟؟ به اسم اعزاز امام خمینی گفتند به جانشینش نمی گوییم امام؟! انگار یکی به شما بگوید من چون شما را خیلی دوست دارم افکار شما را میخواهم با شما دفن کنم!

 

جمله دومشان این بود: (خبرگان مرجع تعیین نکرده است.) یعنی جانشین امام خمینی نه مرجع است و نه امام!

 

* وقتی ایشان به جای "امام" گذاشت "رهبر"… "امت" شد"ملت". یعنی عملا سیستم ملت-رهبر انگلیسی ها را پذیرفتیم و سیستم امت-امامت امام خمینی را کنار گذاشتیم. وقتی "امت" شد "ملت" عناصر امت یعنی "خواهران و برادران قرآنی" – که وظایفی مثل امر به معروف و نهی از منکر نسبت به هم دارند- تبدیل شدند به عناصر ملت یعنی "شهروند" و "هموطن".

 

* اما کلمه سوم یعنی "عدالت"…مقدس ترین کلمه ای که آقای هاشمی در دوران ریاست جمهوری شان به کلمه"توسعه" ابداع کردند و به نظام اسلامی تحمیل کردند… فرق عدالت و توسعه این بود که "عدالت" را خدا و  پیغمبر(ص) و علی مرتضی(ع) تعریف می کنند اما "توسعه" را صندوق بین المللی پول و بانک جهانی و صهیونیست های عالم.

 

* در عرصه ی بین الملل هم دو کلید واژه قرآنی "مستکبرین" و "مستضعفین" را ایشان اصلاح کردند و گفتند "مستکبرین" فحش و توهین آمیز است! به جایش بگوییم "قدرت های جهانی"! خب وقتی گفتی "مستکبرین" باید با آنها "مبارزه" کنی.. اما وقتی گفتی "قدرت های جهانی" باید با آن ها "تعامل" کنی. "مستضعفین" را هم کردند "قشر آسیب پذیر"… یعنی آدم های بی عرضه ای که خودشان پذیرای آسیب اند.

 

* ۵ کلید واژه قرآنی امام خمینی که اساس گفتمان نهضت اسلامی بود توسط ایشان تغییر پیدا کرد به همان کلید وا‍ژه هایی که دشمنان می خواستند.

 

* تا موقعی که کلیدواژه های قرآنی امام خمینی –که راس انها امام بودن ولی فقیه است- احیا نشود هر کاری که بکنیم… وصله پینه کردن است.

 

* شما هر لعنی که به……بکنید این قدر جگر دشمنان نمی سوزد که بگویید "امام خامنه ای".

 

* مشکلی که هست هم این است که همه می گویند دیگران بگویند ما هم می گوییم.. اصولگراها می گویند صدا و سیما شروع کند ما هم می گوییم! صدا و سیما می گوید ما که از روحانیون نمی توانیم جلوتر بیفتیم! روحانیون می گویند تا مدیران ارشد نظام خودشان نگویند که ما نمی توانیم جلوی مردم بگوییم! مدیران ارشد می گویند وقتی جوانان انقلابی هم نمی گویند ما بگوییم و هزینه بدهیم؟!

 

* بعضی هم می گویند نگوییم چون قبلا کسی(حشمت الله طبرزدی) این کار را کرده و سابقه ی خوبی ندارد این کار در ذهن مردم! خب خوب ها باید پرچمدار این کار شوند که این کار به اسم آنها ثبت شود و آن سابقه پاک شود.

 

* آیت الله سید محمد باقر حکیم پا می شود می رود نجف. از آنجا نامه می نویسد به حضرت "آیت الله العظمی امام خامنه ای". یک هفته بعد شهیدش می کنند. آن مرد بزرگ می فهمد که باید از آنجا پیغام دهد "امام خامنه ای" .سید حسن نصرالله می فهمد در سخت ترین شرایطی که دارد باید بگوید "امام خامنه ای"! ما اینجا نشسته ایم و نمی گوییم.

 

اگر نعمت خدا را قدر ندانیم می فرماید "ان عذابی لشدید". روز قیامت هم آنجا ندا داده می شود که "وقفوهم انهم مسئولون ما لکم لا تناصرون". هی حرف را انداختند از این طرف به آن طرف.

خطبه های دشمن شکن فسا


خطبه نماز جمعه 6 فروردین ماه 1395
حجت‌الاسلام والمسلمین قنبری: آمریکا اگر زاهد زمان هم شود، شعار مرگ بر آمریکا از دهانمان نخواهد افتاد.

 

به گزارش خبرنگار آدینه فسا نماز عبادی سیاسی و دشمن شکن جمعه ی این هفته با حضور پر شور امت حزب الله به امامت حجت السلام و المسلمین قنبری امام جمعه ی موقت فسا در مصلای بزرگ امام خمینی (ره) اقامه شد.


 

 
امام جمعه ی موقت فسا در خطبه ی دوّم نماز ضمن بیان پیام نوروزی مقام معظم رهبری حضرت امام خامنه ای مبنی بر نامگذاری سال 1395 به نام سال اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل گفت:  اگر که ما می خواهیم اقتصاد مقاومتی رو به رشد شود و جامعه از اقتصاد مقاومتی برخوردار شود دیگر باید از صحبت کردن صرف نظر کرد و می بایست عمل کرد؛ چون اقتصاد مقاومتی یعنی نگاه کردن به مسائل درون کشور و ظرفیت هایی که در درون کشور است، ما باید به ظرفیت های درون کشور توجه کنیم و این ظرفیت ها را باروَر کنیم تا در برابر تحریم ها، رکودها و بیکاری ها مصون باشیم. مشکل بیکاری و رکود اقتصادی را می توان با اقتصاد مقاومتی برطرف کرد. مقام معظم رهبری فرمودند که شاید بیست الی چهل درصد مسائل و مشکلات جامعه راجع به اقتصاد باشد  اما خیلی از آن ها به مشکل در مدیریت ها بر می گردد. باید وضع مدیریت های ما عوض شود. اگر ما بتوانیم جامعه و مسائل اقتصادی را مدیریت کنیم دیگر چشممان به دنبال خارج نیست. متاسفانه چشم مسئولان به دست خارجی ها است و نباید این گونه باشد. دو سال مسئله برجام به طول انجامید، به کجا رسید؟ در آخر هم شاید آمریکایی ها همه ی اینها را انکار کنند. همانطور که مقام معظم رهبری اشاره کردند که آقای ظریف گفته است ما در چند مورد نتوانستیم خط قرمزها را حفظ کنیم. ذخایر نفتی بالاخره تمام خواهد شد اما مسئله اقتصاد مقاومتی مربوط به ظرفیت های درون کشور می باشد. حضرت امام خمینی رضوان الله تعالی علیه فرمودند ما احتیاجی به نفت نداریم  همین خراسان می تواند جور همه ی کشور را بکشد. متاسفانه بعد از گذشت چندین سال ما می خواهیم مشکلاتمان را با آمریکا و کشورهای غربی حل کنیم. مگر اینها به ما روی خوش نشان خواهند داد؟ باید با توجه به موضوع اقتصاد مقاومتی اگر ما به ظرفیت های درون کشور توجه کنیم و مسائل اقتصادی درست مدیریت شود مشکلات ان شاءالله حل خواهد شد.

حجةالاسلام والمسلمین قنبری همچنین با اشاره به روز یازدهم فروردین روز تولد حضرت فاطمه ی زهرا سلام الله علیها و حضرت امام رضوان الله تعالی علیه خاطر نشان کرد: به واسطه ی وجود حضرت زهرا سلام الله علیها این عرش و فرش و کرسی و زمین آسمان را خداوند تبارک و تعالی خلق کرده است. فاطمه زهرا سلام الله علیها به عنوان رکن وجود هستی می باشد. لذا امام رضوان الله تعالی علیه می فرماید که مهمترین شان حضرت فاطمه ی زهرا سلام الله علیها این است که بعد از وفات پیامبر اکرم (ص)، هفتاد و پنج روز جبرائیل نازل شد و برای حضرت فاطمه مطالبی گفت و این مطالب  را در کتابی به نام مصحف فاطمه زهرا سلام الله علیها آورده شده است.  در مصحف فاطمه ی زهرا(س) علم کان و ما یکون نوشته شده است و امام رضوان الله تعالی علیه فرمود که شاید داستان انقلاب ما هم در این کتاب نوشته شده باشد.

وی همچنین افزود: یازدهم فروردین همچنین به نام روز زن نیز نامگذاری شده است. امام رضوان الله تعالی علیه در این مورد نیز فرمود: در مسئله ی زن متاسفانه جهان غرب زن را به عنوان یک عروسک و الگوی مصرف جنسی وارد جامعه کرد. غرب زن را در طول قرن ها مورد تحقیر قرار داد و ما از دنیای غرب طلبکار هستیم. در قضیه ی زن ما پاسخگوی غرب نیستیم بلکه غرب باید پاسخگوی ما باشد و ما هستیم که سوال می کنیم، حالا موسسات وابسته به سازمان ملل و یا غیر این ها و یا فلان مجموعه ی روزنامه نگار بیایند موضوع حجاب و بعضی از این قبیل چیزها را زیر سوال ببرند و اظهار طلبکاری کنند این واقعیت قضیه را عوض نمی کند  بلکه ما هستیم که به دنیا خطاب می کنیم که شما به بشریت عموما و به زن خصوصا خیانت کرده اید با کشاندن زن به وادی ابتلائات جنسیِ بی نظم و بی قانون در وسط میدان جامعه خیانت کردید و ما از شما طلبکاریم. این ها به زن خیانت کردند عفت زن را از بین بردند و جامعه را به سوی درندگی کشاندند این که امروز می بینید که جهان غرب در کشورهای اسلامی کشتار می کند و از درندگان تروریست پشتیبانی می کند به این خاطر است که این ها عفت زن را از بین بردند و درندگی در جامعه به وجود آورده‌اند. امروز می بینید که تروریست در کشورهای اروپایی و غیر اروپایی بیداد می کند، شاهد هستید که در بروکسل و جاهای دیگر چه می کنند. چه کسی از این تروریست ها حمایت می کند؟ همین ها یی که زن را به صورت عروسک و مسائل جنسی در کشورها مطرح کردند. عفت زن را از بین بردند. اما جامعه ی عفیف و باعفت دارای درندگی نیست. حتی حاضر است خودش را به خطر بیندازند اما از جان انسان های بیگناه حفاظت کند. نیروهای آمریکا و نیروهایی که در اروپا هستند و نیروهایی که تحت سلطه آمریکا هستند این ها از بی عفتی به درندگی رسیدند که می آیند هواپیمای مسافربری با 290 سرنشین را با موشک می زنند و همه را می کشند.

حجت الاسلام والمسلمین قنبری افزود: روز چهارم فروردین سالروز حمله رژیم شاهنشاهی به مدرسه فیضیه قم می باشد. در زمان رژیم ستمشاهی مصوبه ای با عنوان انجمن ایالتی و ولایتی تصویب شد. در این مصوبه اعلام شد که شرط مسلمان بودن و سوگند به قرآن مجید از شرایط انتخاب شوندگان حذف شود و نباید در بین مردم و مخصوصا در مجلس شورای ملی آن زمان باشد.. لذا در آن زمان مردم و خصوصا طلاب حوزه علمیه قیام کردند و این قیام ادامه پیدا کرد تا به بیست و دوم بهمن ماه 1357 ختم شد و امام رضوان الله تعالی به کشور آمد و نظام ستمشاهی سقوط کرد و نظام جمهوری اسلامی ایران در روز 12 فروردین ماه با رای گیری که صورت گرفت شکل گرفت.  امام رضوان الله تعالی علیه فرمودند من روز دوازدهم فروردین ماه را برای مردم عید قرار می دهم چون مردم با خون شهدایی که بر روی زمین ریخته شد آمدند و جمهوری اسلامی را تشکیل دادند و این نظام به وسیله خون شهدا تطهیر گردید. کسانی که در این نظام غیر مطهر هستند و بخواهند به سوی غرب یا شرق حرکت کنند باید بدانند خون شهدا آن ها را رسوا خواهد کرد. دشمنان برای اینکه جمهوری اسلامی را از بین ببرند در طول این چند سال توطئه های زیادی را طراحی کرده اند و اکنون هم طبق فرموده مقام معظم رهبری می خواهند نفوذ کنند، این ها باید بدانند که این مردم تا آخرین قطره ی خون خود ایستاده اند و از نظام اسلامی و جمهوری اسلامی حمایت می کنند و با آن شدتی که در زمان انقلاب داشته اند می‌گویند ای آمریکا از ما عصبانی باش و از این عصبانیت بمیر. امروز دشمنان ما دنبال این هستند که قدرت نظام جمهوری اسلامی را محاصره کنند اما این را بدانند نظام جمهوری اسلامی جایگاه خودش را در بین ملت ها پیدا کرده است و قلوب ملت ها با نظام اسلامی و طرفدار ولایت فقیه است و مقام معظم رهبری در قلب همه ی ملت هاست و این سید عظیم الشان و این امام بزرگوار حاضر ان شاءالله پرچم را به دست صاحب اصلی اش خواهد داد و ان شاءالله اسرائیل تا بیست و پنج سال آینده نابود خواهد شد. آمریکا اگر زاهد زمان هم شود طبق فرموده ی امام ما شعار مرگ بر آمریکا از دهانمان نخواهد افتاد. تمام این برنامه هایی که دشمنان در دنیا به وجود می آورند و این کشتارهایی که در یمن و سوریه و عراق به وجود می آورند برای حفظ اسرائیل است و این را بدانید که طبق فرموده رهبری تا بیست و پنج سال آینده اسرائیلی وجود نخواهد داشت.

برنامه های عید سال 95 صدا و سیما


برنامه های سال 95 سیما اکثراً رنگ و بوی ماهواره را به خود گرفته و متاسفانه به نظر می رسد مسئولین صدا و سیمای ما هیچ ایده ی نو و سازنده ای ازخود ندارند !!! برنامه شب کوک ، دور همی ، حتی خندوانه و عمو پورنگ همه کپی شده از برنامه های ماهواره است و درست است که از نظر محتوایی برخی از این برنامه ها نمره ی قابل قبولی می گیرند اما چرا ایده های نو و سازنده نداشته باشیم؟؟؟

قند پهلو یکی از ایده های زیبا بود که به خاطر آن ممنونیم .

برنامه ها از نظر شاد کردن مردم عالی بودند ولی ما شاد شدیم به چه قیمتی؟ مگر صدا و سیما متولی فرهنگ کشور نیست ؟ آیا فرهنگ ما ایرانیان و مسلمانان این است ؟

در برنامه دور همی ما شاهد این بودیم که مجری برنامه  ریش سروش صحت و موهای نیما فلاح را در بهت و ناباوری همسرش با شماره یک میزند!!! آیا ما باید برای خندیدن همدیگر را تا این حد تحقیر نماییم ؟ و یا اینکه به جوانان آموزش می دهیم اگر نگفت مثلا بدترین بازیگر ایران کیست باید موهای سر طرف مقابل را جلوی دوربین بزنند؟


یا آبروی یکی دیگر را ببر یا خودت گرفتار معذوریت می شوی! این چه رسم زشتی است که ما به راه انداخته ایم ؟

درست است که شما در پشت دوربین با هم خوبید و به خیر و خوشی هم می گذرد ولی این فرهنگ سازی نادرست برای همه جوانان را چه کسی جوابگوست؟در کدام قسمت از فرهنگ اسلامی یا فرهنگ ایرانی کسی می تواند به خود اجازه ی چنین جسارتی را بدهد؟